MiniNotes – Voorkom data roaming tijdens je vakantie

Weet je op het einde van de dag vaak niet meer wat je gedaan hebt?
Of wil je leuke vakantie momenten  alleen met je vrienden en niet met inbrekers delen?

En wil je in het buitenland geen extra kosten vanwege data roaming?

Dan is MiniNotes de App die je zoekt.

Met MiniNotes kan je snel een notitie maken. De tijdstip en locatie wordt automatisch toegevoegd.

Geen Internet nodig
MiniNotes is zo gemaakt dat je ook zonder internet een notitie kan maken en bewaren. Dit is vooral handig als je op vakantie in het buitenland bent: geen extra kosten voor data roaming.

Dagboek
Je MiniNotes kan je ook als een dagboek gebruiken. De notities kan je in verschillende hoofdstukken indelen. En door te swipen kan je gemakkelijk door je notities bladeren.

Kennisbank
Wat heb je aan notities als je er niet gemakkelijk in kan zoeken? Met de ingebouwde zoekfunctie wordt MiniNotes een kennisbank die je altijd bij je hebt.

Landscape
Kantel je iPhone je krijgt een breder toetsenbord waarmee je snel en gemakkelijk notities kan maken.

Vakantie
MiniNotes is speciaal gemaakt voor de vakantie in het buitenland. Je wilt geen extra kosten door data roaming en ook wil je voorkomen dat inbrekers weten dat je niet thuis bent. MiniNotes kan heel gemakkelijk zonder een internet connectie werken. Overal waar je bent kan je altijd snel een notitie met MiniNotes maken. Je kan zelf bepalen wanneer je deze info wilt delen via de email, Facebook of Twitter. Dit kan je doen wanneer je weer op je hotel met Wifi kamer ben. Je kan natuurlijk ook gewoon wachten tot je weer thuis bent.

Delen
Je MiniNotes kan je eenvoudig via de email delen. De email bevat een link naar een kaart waarmee met de streetviewer de locatie kan worden bekeken. Deze informatie kan ook gedeeld  worden via Facebook en Twitter.

Kaart
De kaart kan je met MiniNotes ook gewoon op je iPhone bekijken. Als je op vakantie in het buitenland kan je dit het beste doen als je via de WiFi met het internet bent verbonden. Zo voorkom je extra data roaming kosten. De adresgegevens worden dan automatisch aan je notities toegevoegd.

MiniNotes … een App to make life easier.Reacties zijn gesloten.